Klachtenprocedure

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening.

Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: info@jolie-spellen.nl. of telefonisch contact opnemen, wij zijn per telefoon bereikbaar op +31 (40) 2461376 van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00 uur. Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.

Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

U kunt ook via onze contact pagina op de webshop een e-mail naar onze klantenservice, vermeld in de e-mail zoveel mogelijk gegevens over de artikelen en/of uw bestelling (zoals het ordernummer, het artikelnummer etc.) zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. U krijgt automatisch een bevestiging indien uw email is binnen gekomen.

U mag ons ook schrijven. Uw post kunt u richten aan Jolie Spellen t.a.v. Klantenservice webshop, Lardinoisstraat 18-20, 5611ZZ, EINDHOVEN.

Terug naar boven