Bedrijfsnaam en rechtsvorm: Jolie Spellen, V.O.F.
Vestigingsadres/bezoekadres: Lardiniosstraat 18, 5611 ZZ, Eindhoven
Kamer van Koophandel nummer: 70481687
BTW nummer: NL858336686B01

Algemene Voorwaarden
Deze kunt u vinden op een aparte pagina: Algemene Voorwaarden

Betalingsmogelijkheden

 • Bestellen via onze website en Ophalen en afrekenen in de winkel (GRATIS)
 • Bestellen via onze website en Ophalen in de winkel en afrekenen via de website bv. met iDeal (GRATIS)
 • Vooruitbetalen per bank Nederland 
  Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling per GLS verstuurd. (*) Zie ook iDEAL hieronder.
 • iDEAL*.
  Indien u besteld voor 14.00 uur en u betaalt via iDEAL tijdens het bestelproces en het product is op voorraad, wordt uw pakket altijd dezelfde werkdag verstuurd.
 • Betaling achteraf via Riverty (Afterpay)

Bankgegevens:
SNS Bank: 98.20.16.662
Ibannummer: NL89SNSb0982016662
Biccode: SNSBNL2A

Indien niet anders is overeengekomen dient betaling contant te geschieden. Koper zal, zonder dat sommatie en ingebrekestelling zijn vereist, van rechtswege in gebreke zijn bij niet stipte nakoming van de vastgestelde betalingstermijn, in welk geval al hetgeen wij van koper te vorderen hebben terstond en geheel opeisbaar is. De vordering tot betaling der koopsom is in elk geval onmiddellijk opeisbaar wanneer koper in staat van faillissement is verklaard, surseance van betaling vraagt, of zijn ondercuratelestelling is aangevraagd, wanneer enig beslag op goederen of vorderingen van de koper wordt gelegd, wanneer koper overlijdt, of in liquidatie treedt.

 

Wanneer betaling van een factuur niet heeft plaatsgevonden binnen 14 dagen na factuurdatum, is koper vanaf dan de vertragingsrente verschuldigd van 1 ½ % per maand over het totale bedrag der rekening. Voorts is koper verschuldigd bij niet tijdige betaling der factuurbedragen en de verschuldigde rente, de buitengerechtelijke kosten, die wij ter inning van onze vordering moeten maken. De buitengerechtelijke kosten worden gefixeerd op 15% van de verschuldigde hoofdsom + de vervallen rente, een en ander met een minimum van € 125,-

Verzendkosten.

 • Verzendkosten binnen Nederland zijn per order €8,50 onder €22,50.
 • Verzendkosten binnen Nederland zijn €5,00 per order tussen €22,50 en €50,00.
 • Verzendkosten binnen Nederland per order boven de €50,00 zijn GRATIS!.
 • De verzendkosten naar de Nederlandse eilanden bedragen €10,00.
 • Verzendkosten naar België en Duitsland bedragen per order €12,50
 • Verzendkosten voor overige landen op aanvraag.

Afterpay logo

Riverty (AfterPay) – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor www.jolie-spellen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.jolie-spellen.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Riverty (AfterPay) – Digitale Factuur (België) 
AfterPay voert voor www.jolie-spellen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Riverty (AfterPay) – Eenmalige Machtiging (Nederland)
AfterPay voert voor www.jolie-spellen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. U kunt bij www.jolie-spellen.nl betalen met een eenmalige machtiging tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met eenmalige machtiging voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Riverty (AfterPay) – Digitale Factuur (Nederland – Bedrijven)
AfterPay voert voor www.jolie-spellen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.jolie-spellen.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 


Privacy & Veiligheid

Spellenwinkeldenbosch.nl, Spellenwinkeleindhoven.nl, en Bridgewinkeleindhoven.nl zijn onderdeel van Jolie-Spellen.nl voor de duidelijkheid hierna genoemd als zijnde Jolie Spellen, respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Jolie Spellen zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. 

Jolie Spellen gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
 • Bij internet bestellingen geeft u, vrijwillig, uw toestemming voor registratie van uw NAW gegevens tbv verzenden, facturatie en garantie (maximaal 1 jaar). Wij zullen deze gegevens niet doorgeven of verkopen, ook voor marketingdoeleinden zullen deze niet worden gebruikt.
 • Op uw aangeven worden deze gegevens direct verwijderd uit ons systeem.
 • Om het winkelen bij Jolie Spellen zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
 • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
 • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
 • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Jolie Spellen verkoopt uw gegevens niet Jolie Spellen zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Jolie Spellen V.O.F. geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacy beleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Jolie spellen V.O.F.. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 14/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacy beleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacy beleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacy taken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacy beleid. U kunt het document hier downloaden.


Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Jolie Spellen gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Jolie Spellen geen cookies ontvangt.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Jolie Spellen, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.


Retourneer voorwaarden
Retouren dienen uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst gemeld te zijn en binnen 14 dagen door ons ontvangen te zijn.

U kunt de producten, in originele verpakking ( d.w.z. compleet met de fabrieks cellofaan) retourneren en dan wel binnen twee weken na ontvangst.    Alleen bij garantie aanspraak mag het product ontdaan zijn van cellofaan.
Voor retournering dient u ten alle tijden eerst contact met ons op te nemen. Kosten voor retour zenden zijn voor rekening klant. De retour kosten zullen ca. €6,75 bedragen.

 


Bestellen

Online bestellen bij Jolie Spellen kan 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Voeg producten toe aan de winkelwagen
Als eerste dient u het product aan het winkelwagentje toe te voegen. Onder de producten op de website staat een afbeelding met ”In winkelwagen”. Door hier op te klikken wordt het product toegevoegd aan uw online winkelwagen. U krijgt dan een schermpje waar u op ”Ga door naar afrekenen” moet klikken of u kunt kiezen om door te gaan met winkelen.

Winkelwagen
Tijdens het bekijken van andere pagina’s blijft de inhoud van uw winkelwagen behouden. U kunt altijd naar de winkelwagen gaan door rechts boven in de pagina op “Mijn winkelwagen” te klikken. In de winkelwagen kunt u eventueel nog aantallen wijzigen. Nadat het wijzigen an de hoeveelheid klikt u op “Winkelwagen bijwerken” om de inhoud van uw winkelwagen aan te passen. U kunt het product verwijderen door op de verwijder button te klikken. Indien u een kortingscode heeft kunt u die invullen.

Stap 1: Uw email adres
Vul hier het email adres in waar u de bevestiging van de order wilt ontvangen
(Let op! het kan zijn dat deze email in uw spambox terecht komt.)

Stap 2: Factuurinformatie en verzendinformatie

Indien het factuuradres en leveradres gelijk zijn hoeft u alleen deze velden in te vullen.
Mocht het factuuradres afwijken van het leveradres dan kunt u een nieuw adres toevoegen door op “Verstuur naar ander adres” te klikken.

Stap 3: Betaalmethode
Maak een keuze uit één van de 3 betaalmogelijkheden:

 • iDeal. U rekent af op de internetpagina van uw eigen bank. (Gratis)
 • Bankoverschrijving. (Gratis)
 • Betaling achteraf via Riverty (Afterpay)

Stap 4: Besteloverzicht
Controleer of alle gegevens juist zijn. U kunt eventueel nog een bericht toevoegen aan uw bestelling. Met behulp van het vinkje dient u aan te geven akkoord te gaan met onze leveringsvoorwaarden.

Als u uw bestelling definitief wilt plaatsen klikt u op “Bevestig bestelling”.
Indien u voor een iDeal betaling heeft gekozen word u doorgestuurd naar de betaalpagina om de betaling te voltooien.Disclaimer
De op deze website getoonde informatie wordt door Jolie Spellen met zorg samengesteld, toch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Jolie Spellen verstrekt door middel van deze site louter informatie over producten die door Jolie Spellen worden aangeboden. Wijzigingen van deze website kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Jolie Spellen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Jolie Spellen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Jolie Spellen opgenomen informatie en tarieven.

Jolie Spellen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de sites die niet door Jolie Spellen worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van Jolie Spellen

De intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot deze site berusten bij Jolie Spellen of haar licentiegevers. Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de inhoud van de site te wijzigen, te verkopen, in licentie te geven, geheel of gedeelte te verveelvoudigen en/of openbaar te maken, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Jolie Spellen

 Klachtenprocedure

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening.

Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: info@jolie-spellen.nl. of telefonisch contact opnemen, wij zijn per telefoon bereikbaar op +31 (40) 2461376 van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00 uur. Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.

Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

U kunt ook via onze contact pagina op de webshop een e-mail naar onze klantenservice, vermeld in de e-mail zoveel mogelijk gegevens over de artikelen en/of uw bestelling (zoals het ordernummer, het artikelnummer etc.) zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. U krijgt automatisch een bevestiging indien uw email is binnen gekomen.

U mag ons ook schrijven. Uw post kunt u richten aan Jolie Spellen t.a.v. Klantenservice webshop, Lardinoisstraat 18-20, 5611ZZ, EINDHOVEN.

Terug naar boven